Időkorlát Lejárt!

A vásárlási időkorlát lejárt a következő vásárlásánál:

Hamarosan lejár az időkorlát

jegyek vásárlási időkorlátja 01:00 percen belül lejár.
Ezután a foglat helyeket más megvásárolhatja Ön elől.

BROADWAY.HU

Ez az esemény már megrendezésre került, így jegyet már nem tudsz vásárolni rá. Ha részt vettél az eseményen, írj róla értékelést, vagy olvasd el, mások mit mondanak róla!

Garantált templomnéző séta minden szerdán a Belvárosi Nagyboldogasszony Főplébánia-templomban


Belvárosi Nagyboldogasszony Főplébánia-templom

2018. augusztus 15. 14:00

Tudja-e Ön, hogy a Budapest-Belvárosi Nagyboldogasszony Főplébánia-templomban volt Széchenyi István jelképes temetése 1860. április 30-án? Vajon igaz-e a legenda, hogy a templomot az Erzsébet-híd építésekor "eltolták"? Hogyan került a templomba Szent Gellért püspök ereklyéje a XXI. század elején?

Ezekre a kérdésekre ad választ, és további nagyon sok érdekességet mutat meg Önnek tárlatvezető kollégánk minden szerdán 14:00 órakor a templomban.

A templomnéző séta időtartama: kb. 60-70 perc.

A séta keretében a vendégek -többek között- megtekintik Szent László, Szent Erzsébet és Szent Gellért ereklyéjét, a török-kori ún. mihrábot, a XIV. századi "Trónoló Madonna" freskót, a XV. századi freskó töredékeket, Molnár C. Pál oltárát, a 2017-ben megnyitott altemplomot és a Szent Kereszt ereklyét.

A tárlatvezetés díja egységesen: 1.300 forint / fő
Érkezésének tervezésekor kérjük legyen arra figyelemmel, hogy a programot pontosan 14:00 órakor elkezdjük.

Nagyobb létszámú csoport látogatása esetén kérje személyre szabott ajánlatunkat a turizmus.belvarosiplebania@gmail.com e-mail címen.

A templom címe:
1056 Budapest, Március 15. tér
(az Erzsébet-híd pesti hídfőjénél)

A templom megközelíthető az M3 metróval (Ferenciek tere megálló), a 2. számú villamossal (Március 15. téri megálló). A legközelebbi autóbusz-megálló az Erzsébet-híd pesti hídfőjén van kialakítva. Ezt a megállót a következő járatok érintik: 5, 8E, 108E, 110, 112, 133E, 178.
Parkolási lehetőségek: az Erzsébet-híd pesti hídfője alatt kialakított parkolóban, valamint a Millenium Center mélygarázsban (1052 Budapest, Pesti Barnabás u. 4.)